Beelscherminstellingen en lettertypen op de site   

Deze site is ontworpen voor een beeldscherminstelling van 1024 x 768, maar ook bij een instelling van 800 x 640 is de weergave redelijk. 

Uit ervaring is gebleken dat ruim 98% van de bezoekers de site goed kan bekijken en doorbladeren, omdat wij vrij algemene en dus gangbare technieken gebruiken. 
Het kan echter voorkomen dat iemand bepaalde onderwerpen niet in beeld krijgt of functies niet goed genoeg werken. Dit gebeurt doorgaans alleen bij technische storingen en een enkele keer omdat een bezoeker andere software dan de meest gebruikelijke heeft geļnstalleerd (of bepaalde algemene software niet op de pc heeft geļnstalleerd).

Wij zouden het zeer op prijs stellen als je ons bij voorkomende storingen of problemen op de hoogte brengt d.m.v. een E-mailtje. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze On-Line E-mail mogelijkheden en hier op de button klikken. Stuur een E-mailtje

Wanneer je in het windowsmenu kiest voor "Beeld"  en "Tekengrootte" kun je de grootte van de weergave van lettertypen naar eigen wens instellen. Wij hebben ons best gedaan de vrijheid hierin zo groot mogelijk te maken bij het nieuwe ontwerp van de website.

 

  

 

© 1994-2006 - Philip Secreve / SK - Reikicentrum

  Naar Boven